tool bar not responding canot regester

discussions on setting up 1001bit tools

tool bar not responding canot regester

Postby cotsvika » Sun Feb 27, 2011 7:06 am

Hi Goh
I have done all the steps below though when i get into regestering and puting my serial no the bottons do not respond so i can not activate the plugin and also some of the bottons not responding .i moved the folder to C and still not working i have seen in the forum the same issue but i did not see any sollusion
thank you for your eford and keep on doing a great gob
tsvika
cotsvika
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 24, 2011 5:00 am

Re: tool bar not responding canot regester

Postby tommikuh » Tue Mar 29, 2011 7:46 am

i got the same problem,, but still don't know how to solve it...
tommikuh
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 29, 2011 7:43 am

Re: tool bar not responding canot regester

Postby GohCH » Thu Mar 31, 2011 12:55 pm

hi cotsvika, tommikuh,
please take a look at the following topic:
http://www.1001bit.com/discussions/viewtopic.php?f=15&t=483&start=10

recently, quite a number of users reported issues after installing flash player (don't know how true this is...)
I have another user saying that some issues were fixed after performing and upgrade on flash player.
can you please try upgrading the flash player, and if that doesn't work,
try out the steps in the topic above?

Thanks
GohCH
 
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2008 8:04 am


Return to Setting up issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron