Blacked out input panel backgrounds

discussions on 1001bit tools, bugs and ideas

Blacked out input panel backgrounds

Postby rcruk » Sat Jun 02, 2012 12:03 am

Hi.

I'm a part II architecture student and use sketch up for a lot of my work. Though I'm new to 1001bit and these forums. I hope you can help me with a problem I've been having with 1001 bit pro.

I've downloaded the trial and have been trying out of couple of the functions, looks great, however all of the input window backgrounds have become black making it hard to see what I'm doing. I recently had a similar issue with dynamic components and it was fairly straight forward to fix by adjusting some .css text in the sketch up folder (a solution someone gave me, I didn't figure it out myself) I wonder if there's a similar fix for 1001 bit pro?

Thanks!
rcruk
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 01, 2012 10:59 pm

Re: Blacked out input panel backgrounds

Postby GohCH » Sun Jun 03, 2012 1:58 pm

hi rcruk,
Thanks, I was just hoping that someone can try out my fix (i only did the html for the escalator tool) on the following page:
http://www.1001bit.com/discussions/viewtopic.php?f=11&t=2573
Appreciate if you can try this and let me know whether this works?

cheers!
Goh
GohCH
 
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2008 8:04 am

Re: Blacked out input panel backgrounds

Postby GohCH » Fri Jul 20, 2012 4:53 am

Happy to report that this has been fixed in the latest 1001bit Pro v2 installations! :D :D
anyone having this issue, please download the latest installation files and install again.
:D
GohCH
 
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2008 8:04 am


Return to 1001bit tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron