Create Staircase not working

discussions on 1001bit tools, bugs and ideas

Create Staircase not working

Postby SurfingAlien » Mon Apr 18, 2011 11:03 pm

Hi!
first I'd like to thank you for this great set of plugins... I'm doing a huge SU model and it has saved me a lot of time already.
now with my problem: whenever I try to create a staircase the plugin doesn't work as expected (in fact the staircase is not created: after picking the first point and the second - angle - point, the blue lines and a new group appear but then nothing happens and the status bar doesn't show any progress). I tried with a brand new document also but it's the same (with some rare exceptions when it works as expected... can't tell you why since there are no differences)
Should I try to (temporarily) remove the other plugins to see if it's a compatibility issue? Any other suggestion?

I'm using: 1001bit pro 1.0.0 - SketchUp 7.1.6859 - MacOSX 10.6.6

thank you in advance,
Alessandro
SurfingAlien
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 10, 2011 2:49 pm

Re: Create Staircase not working

Postby SurfingAlien » Tue Apr 19, 2011 11:50 am

never mind, it was my fault (accidentally changed the gap to 0), thanks anyway...

cheers,
Alessandro
SurfingAlien
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 10, 2011 2:49 pm

Re: Create Staircase not working

Postby GohCH » Tue Apr 19, 2011 3:10 pm

hi Alessandro,
Great to know that all is working well. Yes, the staircase programs do not accept 0 dimensions for the gap (but i can improve it to allow that in the future.)
Just that didn't thought about allowing this flexibility.
For the time being, please key in at least something, like 0.1mm will work.
cheers!
Goh
GohCH
 
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2008 8:04 am

Re: Create Staircase not working

Postby GohCH » Fri Jul 20, 2012 5:12 am

This has been fixed in 1001bit pro v2.
0 gap between the flight is now acceptable! :D
GohCH
 
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2008 8:04 am


Return to 1001bit tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron