1001 Bits on Multiple SU Versions

General discussions, ideas... (please keep to things related to Sketchup, CAD, 1001bit, plugins etc.)

1001 Bits on Multiple SU Versions

Postby MikeBac » Thu Nov 24, 2011 1:53 pm

Hi All

I currently run SketchUp Versions 6,7, and 8 onthe same machine. My copy of 1001 Bits is installed on V6. Is it possible to install the programme on all versions of SU on the machine and if so, are there any special precautions or proceedures that need to be followed.

Thanks
Mike Bac
MikeBac
 
Posts: 5
Joined: Fri May 15, 2009 6:40 pm

Re: 1001 Bits on Multiple SU Versions

Postby GohCH » Sat Nov 26, 2011 2:57 pm

hi,
if you are on windows, you can put the 1001bit_pro or 1001bit folder in c:\ root directory (i.e. "c:\1001bit_pro")
then place a copy of 1001bit_pro.rb file inside all your plugins folder of different sketchup versions.
This way, they will all run from the single folder.
GohCH
 
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2008 8:04 am

Re: 1001 Bits on Multiple SU Versions

Postby MikeBac » Tue Nov 29, 2011 10:26 am

Thank you GohCh :D
MikeBac
 
Posts: 5
Joined: Fri May 15, 2009 6:40 pm

Re: 1001 Bits on Multiple SU Versions

Postby Mario46I » Wed Aug 15, 2012 1:30 pm

Excellent info can be found on these boards. Thank you men.
Mario46I
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:13 am
Location: USA


Return to General discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron